Tactical Foodpack rinkinys Kids Combo River 135g

Prekės kodas: 032502

/

Ši 1 dienos kombinuota pakuotė yra puikus turistinis valgio rinkinys vaikams smagiai dienai gamtoje.

16,50 €

Centrinio sandėlio likutis išseko.
Užsakymo surinkimas ir pristatymas iš padalinių per 3-5 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
7
Vilnius, Laisvės pr. 62
7
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
6
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Ši 1 dienos kombinuota pakuotė yra puikus turistinis valgio rinkinys vaikams smagiai dienai gamtoje.

KIDS ‘Combo paketas RIVER apima:

  1. KIDS' Crunchy Chocolate Musli – ši sveika granola yra kaip naminiai pusryčių dribsniai. Kepama orkaitėje, kad būtų traški, ir pridėta šokolado drožlių, kad būtų pakankamai saldumo. Tai taip skanu, kaip skamba ir 100% vaikų mėgstamiausia. Sudėtis: valcuotos avižos (59%), nenugriebto pieno milteliai, cukraus sirupas (cukrus), šokolado gabalėliai (5%) (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, saulėgrąžų lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kakavos milteliai (kakavos milteliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga) E501).

  2. KIDS' Bolognese makaronai su vištiena – jei paprašysite savo vaikų 3 geriausių maisto produktų, lažinamės, kad vienas iš jų yra makaronai. Skanus pomidorų padažas su juokingais spagečiais užpildys jūsų pilvuką ir suteiks energijos tyrinėti pasaulį. Sudėtis: Spagečiai (kietieji kviečiai, vanduo) 40%, pjaustyti pomidorai (pomidorai, druska, citrinos rūgštis), vištienos filė, svogūnai, vištienos sultinys, rapsų aliejus, cukrus, česnakai, paprikos milteliai, prieskoniai, druska, bazilikas.

  3. KIDS’ Pineapple Chips – traškus ir skanus užkandis, kuris yra visiškai natūralus. Puikus užkandis žygiams, kino vakarams ar mokykloje per pertraukas. Sudėtis: 100% ananasai.

  4. Dovana – staigmena – niekada nesužinosite, ką gausite, bet garantuojame, kad tai bus kažkas, kas suteiks daug džiaugsmo jūsų vaikui.



Unikalios šaldymo džiovinimo technologijos dėka patiekalai išlaiko visus vitaminus ir maistines medžiagas neprarandant skonio ir išvaizdos, tačiau tuo pat metu juos itin lengva ir smagu paruošti. „Combo Pack“ rinkinys yra mažoje, lengvoje kuprinėje, kurią kiekvienas vaikas galėtų pasiimti su savimi iškylos metu. Sveikas užkandis gali būti valgomas keliaujant ir jam nereikia vandens, visiems kitiems patiekalams reikia karšto arba šilto vandens. Itin paprasta – įpilkite vandens iki linijos, palaukite apie 10 minučių ir mėgaukitės tiesiai iš pakuotės.

⇒ Vaikams pritaikytos porcijos.

⇒ Natūralūs ir paprasti ingredientai.

⇒ Spalvingos ir žaismingos pakuotės.

⇒ Šauni dovana – susijusi su gamta, tyrinėjimu ar atradimu.

⇒ Tik vaikų mėgstami patiekalai.

Neįtikėtinai lengva ir greita paruošti – tiesiog įpilkite vandens iki ant pakuotės nurodytos linijos ir palaukite 10 minučių. Tai taip paprasta, kad netgi galite įtraukti savo vaikus – jie taip didžiuosis, kad patys gamins maistą lauke. 


Išsami informacija:

Grynasis svoris: 135g / Bruto svoris: 300g

Tinkamumo laikas: 4 metai nuo pagaminimo datos.


PATARIMAS!
Jei KIDS kuprinės virvelės jūsų vaikams per ilgos, apatines virveles suriškite aplink pilvuką arba virvelių galuose padarykite naujus, ilgesnius mazgus.

Atsiliepimai ir įvertinimai