Taktinė liemenė PGD U.L.V plate carrier, olive

Prekės kodas: 0329-0043

/

U.L.V. (Ultra, Low weight & Versatile) išvertus iš Danų kalbos reiškia VILKAS. ULV taktinė liemenė yra sukurta ir pagaminta 100% Danijoje, naudojant aukštos kokybės medžiagas...

400,00 €
Prekė neparduodama internetu dėl mažo likučio.

Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
1
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
0
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

U.L.V. (Ultra, Low weight & Versatile) išvertus iš Danų kalbos reiškia VILKAS. ULV taktinė liemenė yra sukurta ir pagaminta 100% Danijoje, naudojant aukštos kokybės medžiagas.

Honeywell Spectra Centurition™ laminatas yra 35-40% lengvesnis nei tradicinė MOLLE sistema. Mažesnis svoris mažina kūno apkrovą naudojimo metu. Centurion yra 500D kordura audinio ir Spectra skaidulų laminatas, kuris yra ypač stiprus (15 kartų stipresnis nei plienas), bet audinys išlieka lankstus ir plonas. Tai suteikia geriausią prigludimą ir patogumą dėvint liemenę ilgą laiką. Centurion audinys yra atsparus vandeniui, įdrėskimams ir dilimui, gaminamas Honeywell įmonėje JAV.

 

Milliken Tegris™ medžiaga yra naudojamas ULV liemenės juosmens diržuose, kad padidintų liemenės šoninių dalių stabilumą ir geriau paskirtytų svorį. Didesnis standumas juosmens diržuose užtikrina, kad diržai nesideformuos, net naudojant šonines balistines apsaugas.

Liemenės ypatybės:

·         Galimi dydžiai:

o   Medium - talpina M dydžio plokštes (30x25 cm / 10x12 inch)

o   Large - talpina L dydžioESAPI plokštes (10.25"x13.75")

Atsiliepimai ir įvertinimai