Žibintuvėlis LEDLENSER P3

Prekės kodas: 035-501048

/

LED Lenser P3R yra mažiausias įkraunamas žibintuvėlis. Jis yra 10 centimetrų ilgio ir sveria tik 42 gramus. Jis neužims daug vietos jūsų krepšyje ir lengvai telpa kišenėje...

37,00 €

Prekė yra centriniame sandėlyje.
* Pristatymas per 2 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
3
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
2
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
1
Klaipėda, Taikos pr.52
2
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

LED Lenser P3R yra mažiausias įkraunamas žibintuvėlis. Jis yra 10 centimetrų ilgio ir sveria tik 42 gramus. Jis neužims daug vietos jūsų krepšyje ir lengvai telpa kišenėje.

P3R taps nepakeičiamu pagalbininku kasdieniame gyvenime: pavyzdžiui, remontuojant, valant, pertvarkant, vedžiojant šunį ir pan. Šis modelis turi du režimus: galingas – su 140 lm ryškumu ir iki 100 metrų ryškumo diapazonu; silpnas - 20 lm ryškumas ir iki 40 metrų ryškumo diapazonas. Lempa šviečia ekonominiu režimu be akinimo ir veiks 6 valandas.

LED Lenser P3R (501048) privalumai:

LED Lenser konstrukcijoje panaudota unikali patentuota optinė sistema Advanced Focus System, kurioje šviesos reflektorius derinamas su dviem lęšiais. AFS užtikrina sklandų perėjimą nuo sklandaus artimųjų šviesų prie ryškiai sufokusuoto tolumoje esančio šviesos spindulio.

LED Lenser sukūrė Rapid Focus technologiją: mechanizmą, leidžiantį greitai sufokusuoti arba defokusuoti šviesos spindulį. Naudojant P3R, reikia pasukti galvą į priekį arba atgal.

Korpusas pagamintas iš anoduoto aliuminio. Šio lydinio naudojimas sumažina įtrūkimų ir drožlių atsiradimą ant korpuso ir daro jį atsparų korozijai. Kad žibintuvėlis neslystų rankoje, korpuse yra įpjovų.

Sandarus korpusas ir guminiai tarpikliai ant judančių lempos dalių suteikia jai IPX4 apsaugos laipsnį nuo vandens purslų. Šiame modelyje naudojami paauksuoti kontaktai nėra oksiduojami ir garantuoja ilgą tarnavimo laiką.

Žibintuvėlis maitinamas 10440 ličio jonų 3,7 V baterija. Naudodami bateriją ne tik sutaupysite pinigų, bet ir tausosite aplinką.

Galimybės:

Lumenai: maks.: 140, min.: 20

Spindulio atstumas: Max: 100m, Min: 40m

Degimo laikas: Maksimalus: 6h, Min.: 2,5h

IPX reitingas: 4 – apsauga nuo vandens purslų bet kuria kryptimi

Fokusavimo sistema: pažangi fokusavimo sistema su fokusavimo sistema (potvynis / taškas)

Baterija: 1 x 10440 3,7V

Išmatavimai:

Ilgis: 102 mm

Galvutės skersmuo: 20 mm

Svoris: 42 metai

Atsiliepimai ir įvertinimai