Batai ZAMBERLAN 334 Circle, Salmon/Peacock

Prekės kodas: 0231042-40

2 (1)
/

Naujausia mūsų kolekcijos evoliucija – „334 Circe GTX“ – itin lengvi ir puikiai koją prilaikantys žygio batai. 

165,00 €
Prekė su papildomais pasirinkimais

Sandėlio likutis išseko. Laukiamas papildymas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
0
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Naujausia mūsų kolekcijos evoliucija – „334 Circe GTX“ – itin lengvi ir puikiai koją prilaikantys žygio batai. 334 Circe - specialiai pritaikyti moterims, pasižymi šiuolaikišku orui pralaidžiu viršumi, neturinčiu odos, ir elastingu liežuviu, suteikiančiu daugiau lankstumo bei patogumo. Itin anatomiškas Vibram Junko padas suteikia puikų sukibimą bei stabilumą. „Circe“ batai puikiai tinka žygiams įvairiomis oro sąlygomis ir įvairiu reljefu.

  1. Vibram Junko padas suteikia papildomo pločio kulno ir pėdos priekinės dalies srityje, kad būtų užtikrintas didesnis stabilumas, o Megagrip mišinys užtikrina puikų sukibimą tiek šlapiomis, tiek sausomis sąlygomis.
  2. PU kojos pirštų apsauga užtikrina ilgaamžiškumą, apsaugą jūsų batams bei pėdai įvairiose vietovėse.
  3. Neturintys odos, tačiau zomšos efekto mikropluošto batviršiai ir lankstus tarpiklis yra pagaminti iš naujos kartos tvarios sintetinės medžiagos.
  4. Su Zamberlan X-Active Fit komplektu, Circe suteikia maksimalų komfortą ir lankstumą, specialiai sukurtas ir išbandytas pagal moters pėdos formą.
  5. EVA tarppadis ir PE vidpadis suteikia lankstumo priekinėje dalyje, o kulnas yra tvirtesnis, todėl dėvėtojui suteikiama atrama, kurios jis tikisi iš Zamberlan, ir lankstumo, kurio reikia lengviems žygiams.
  6. GORE-TEX Extended Comfort membranos garantuoja vandeniui nepralaidžią ir kvėpuojančią apsaugą visą batų tarnavimo laiką.
  7. Pagaminta Italijoje.




KAIP RASTI TEISINGĄ „ZAMBERLAN®“ DYDĮ?

1. Atsistokite ant popieriaus lapo ir pažymėkite atstumą nuo ilgiausio piršto iki kulno galo.

2. Norėdami sužinoti pėdos ilgį, išmatuokite atstumą tarp šių dviejų ženklų.

3. Pakartokite tą pačią procedūrą ir kitai pėdai (žmogaus kojos vargu ar yra vienodo ilgio. Prašome visada atsižvelgti į ilgiausią).

4. Nepamirškite pridėti papildomos erdvės (dažniausiai ~1 cm), kad išvengtumėte nutrynimo kojos patinimo atveju ar einant nuo kalno.

5. Norėdami gauti tikroviškesnius matavimus, dėvėkite tinkamas kojines, su kuriomis planuojate eiti.

6. Patikrinkite Jums reikalingą dydį naudodami gamintojo dydžių lentelę (žr. prie nuotraukų).

Priimkite sprendimą remdamiesi savo patirtimi, pageidavimais ir poreikiais (t.y.: kažkas labiau mėgaujasi tvirtai prigludusiu batu, o kiti labiau mėgaujasi patogesniu ir erdvesniu batu, kuriame daugiau vietos kojoms judėti).

Atsiliepimai ir įvertinimai
2 (1)