Liemenė Templar's Plate Carrier TG-CPC-ROC (woodland)

Prekės kodas: 03640522

/

Taktinė liemenė CPC-ROC gen4, tai Templar's gear gamintojo flagmanas. Tai pagrindinis liemenės modelis, sukurtas bendradarbiaujant su Specialiūjų operacijų kariais ir operatoriais. CPC-ROC yra moderni modulinė liemenė, apjungianti šias savybes: funkcionalumą, tvirtumą ir svarbiausia mažą svorį...

280,00 €
Prekė neparduodama internetu dėl mažo likučio.

Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
1
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
0
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Taktinė liemenė CPC-ROC gen4, tai Templar's gear gamintojo flagmanas. Tai pagrindinis liemenės modelis, sukurtas bendradarbiaujant su Specialiūjų operacijų kariais ir operatoriais. CPC-ROC yra moderni modulinė liemenė, apjungianti šias savybes: funkcionalumą, tvirtumą ir svarbiausia mažą svorį.

CPC-ROC gen4 liemenė yra pagaminta iš lazeriu pjaustyto Cordura 500D "Baucent" laminato. Todėl, galite naudoti su "MOLLE" sistema suderinamus krepšelius priekyje, gale ir šonuose. Balistinėms plokštėms yra paruoštos kišenės priekyje ir gale. Priklausomai nuo naudojamos liemenės dydžio galima sutalpinti šių matmenų plokštes ar balistinius įdėklus: M dydžio (10×12 colių arba 25x30 cm) arba L dydžio (10×13 colių arba 30x33 cm). Juosmens ir pečių diržai yra sujungti naudojant greito atsegimo ROC tipo sagtis . Tiems, kam nepatinka sagtys šalia pečių, yra galimybė pakeisti jas žemo profilio užsegimais. Liemenės vidinėje dalyje vėdinimas yra užtikrinamas COOLMAX medžiagios, ir strategiškai išdėliotų minkštų pagalvėlių dėka.

CPC-ROC komplektas susideda iš priekinės ir galinės liemenės dalies, paminkštintų petnešų ir juosmens diržų (M arba L, priklausomai nuo liemenės dydžio). Visos naudojamos medžiagos yra apdorotos IRR danga. Siekiant patobilinti šią liemenę pagal asmeninius poreikius, gamintojas siūlo galimybę papildomai įsigyti įvairių priedų, tokių kaip įvairios petnešos, juosmens diržų dalys, ar užtrauktukais tvirtinamas priekines ir galines paneles.

Prekės ypatumai:

  • Modulinė ir funkcionali taktinė liemenė CPC-ROC gen4

  • Pagaminta iš Cordura 500D "Baucent" laminato

  • Tvirta ir lengva konstrukcija

  • MOLLE suderinama išorinė paviršiaus dalis

  • Balistinių įdėklų kišenės priekyje ir gale

  • ROC tipo greito atsegimo sagtys

  • COOLMAX medžiagos vėdinimas vidinėje dalyje

  • Apdorota IRR danga

  • Galimybė papildomai įsigyti įvairių priedų

Liemenės parametrai:

·         Svoris: 850g (M-dydis), 950g (L-dydis)

·         Talpina plokštes: M dydis (10×12” 25x30cm) arba L dydis (10×13” 30x33cm)

Atsiliepimai ir įvertinimai