Krepšelis Templar's AZ1 First Aid (žalia)

Prekės kodas: 03640211

/

AZ1 tai greitai nuimamas pirmosios pagalbos krešelis. Krepšelį laikanti dalis prie įrangos yra tvirtinama MOLLE juostomis. Medicininis krepšelis prie laikančios dallies tirtinasi VELCRO pagalba ir papildomai sutvirtinamas dirželiu su FASTEX sagtimi. Krepšelio viršuje esanti rankena, leidžia greitai nusiimti krepšelį nuo ekipuotės, naudojantis tik viena ranka...

73,00 €
Prekė neparduodama internetu dėl mažo likučio.

Sandėlio likutis išseko. Laukiamas papildymas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
1
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

AZ1 tai greitai nuimamas pirmosios pagalbos krešelis. Krepšelį laikanti dalis prie įrangos yra tvirtinama MOLLE juostomis. Medicininis krepšelis prie laikančios dallies tirtinasi VELCRO pagalba ir papildomai sutvirtinamas dirželiu su FASTEX sagtimi. Krepšelio viršuje esanti rankena, leidžia greitai nusiimti krepšelį nuo ekipuotės, naudojantis tik viena ranka.

 Pagrindinis krepšelio skyrius yra užtraukiamas, viduje yra dvi tinklinės kišenės ir elastinės juostos, kurios pagelbės tvarkingai susidėti medicinos priemones. Krepšelio priekyje yra nedidelė užtraukiama kišenė ir papildomos elastinės tvirtinimo juostos, tvarsliavos ar turniketo tvirtinimui.

Produktas pagamintas iš patvaraus IRR danga dengto, Cordura 500D audinio ir 1000D Cordura laminato.

Medicinos priemonės nėra komplektuojamos kartu.

Atsiliepimai ir įvertinimai