CAMELBAK gertuvė Mil Spec Antidote 3L short

CAMELBAK gertuvė Mil Spec Antidote 3L short

Prekės kodas: 044-90854

/
 Mil Spec Antidote – patogi, plokščio profilio gertuvė dedama į kuprinę. Talpos medžiagoje nėra BPA*, ji nesuteikia vandeniui jokio prieskonio. Antidote išsiskiria plačiausia užpildymo an...
55,00 €
Paskutinė prekė

Centrinio sandėlio likutis išseko.
Užsakymo surinkimas ir pristatymas iš padalinių per 3-5 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
1
Kaunas, Pramonės pr. 8A
0
Kaunas, Birštono g. 12
1
Klaipėda, Taikos pr.52
1
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

 


Mil Spec Antidote – patogi, plokščio profilio gertuvė dedama į kuprinę. Talpos medžiagoje nėra BPA*, ji nesuteikia vandeniui jokio prieskonio. Antidote išsiskiria plačiausia užpildymo anga tarp rinkoje esančių šio tipo produktų. Jos dėka paprastai užpildoma ir valoma. Naujos kartos įsukamas sandarus kamštis, apsaugotas nuo persukimo, net ir suspaudus gertuvę nepraleis vandens. Quick Link™ ir QL HydroLock™ technologijų dėka gėrimo žarnelė lengvai nuimama valymui, taip pat per ją galima užpildyti gertuvę. Žarnelė aptraukta neopreno sluoksniu apsaugančiu vandenį nuo šilumos. Patogus naudoti Big BiteTM sukandamas vožtuvas leidžia gerti net aktyviai judant ir nesinaudojant rankomis. Plokščio pavidalo dėka gertuvė lengvai išimama ir įdedama į kuprinę.

 

Talpa: 3 l


*BPA (Bisphenol A) – chemikalas randamas daugelyje plastikinių produktų, lengvai patenka į maisto produktus ir žmogaus organizmą. Siejamas su daugybe ligų ir sveikatos sutrikimų: įvairių rūšių vėžiu, diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis, nevaisingumu, viršsvoriu ir t.t.


 


Atsiliepimai ir įvertinimai