CAMELBAK kuprine ThermoBak 2L (juoda)
CAMELBAK kuprine ThermoBak 2L (juoda)
CAMELBAK kuprine ThermoBak 2L (juoda)
CAMELBAK kuprine ThermoBak 2L (juoda)

CAMELBAK kuprine ThermoBak 2L (juoda)

Prekės kodas: 044-71000

/
ThermoBak tai vienas iš seniausiai gaminamų CamelBak produktų, nuolat tobulintas ir atnaujintas. Išbandytas mūšio sąlygomis tūkstančių kariškių visam...
105,00 €

Prekė yra centriniame sandėlyje.
* Pristatymas per 2 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
1
Vilnius, Laisvės pr. 62
3
Vilnius, Jogailos g. 11
2
Kaunas, Pramonės pr. 8A
5
Kaunas, Birštono g. 12
1
Klaipėda, Taikos pr.52
3
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

ThermoBak tai vienas iš seniausiai gaminamų CamelBak produktų, nuolat tobulintas ir atnaujintas. Išbandytas mūšio sąlygomis tūkstančių kariškių visame pasaulyje.

Kuprinė pasiūta iš itin patvaraus 500D Cordura nailono, atsparaus tričiai ir plyšimui. Viduje įsiūtas šilumą sulaikantis pamušalas. Petnešos su greito atsegimo funkcija ir galimybe sukišti į specialią kišenę. Greitai pasiekiamas rezervuaras – galima užpildyti neišėmus iš kuprinės.
Kuprinė komplektuojama su 2 litrų talpos rezervuaru. Rezervuaro medžiagoje nėra BPA*, ji nesuteikia vandeniui jokio prieskonio. Plačios angos dėka greitai ir paprastai užpildomas, galima įmesti ir ledo gabaliukus. 
 
 
Vandens rezervuaro talpa: 2 l
Matmenys: 46 x 22 x 8 cm
Svoris: 460 g
 
*BPA (Bisphenol A) – chemikalas randamas daugelyje plastikinių produktų, lengvai patenka į maisto produktus ir žmogaus organizmą. Siejamas su daugybe ligų ir sveikatos sutrikimų: įvairių rūšių vėžiu, diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis, nevaisingumu, viršsvoriu ir t.t.
Atsiliepimai ir įvertinimai