EBERLESTOCK kuprinė Battleship V90MJ (žalia)

EBERLESTOCK kuprinė Battleship V90MJ (žalia)

Prekės kodas: 0441-V90MJ

/
Eberlestock V90 Battleship – talpi, itin ilgoms išvykoms skirta kuprinė. 99 litrų talpos dėka galima leistis į 10 dienų ar ilgesnes keliones. Kuprinės tūrį ir funkcionalumą galim...
695,00 €
Prekė neparduodama internetu dėl mažo likučio.

Sandėlio likutis išseko. Laukiamas papildymas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
1
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

Eberlestock V90 Battleship – talpi, itin ilgoms išvykoms skirta kuprinė. 99 litrų talpos dėka galima leistis į 10 dienų ar ilgesnes keliones. Kuprinės tūrį ir funkcionalumą galima išplėsti tvirtinant papildomus MOLLE dėklus ir krepšelius. Pagrindinis kuprinės skyrius atidaromas iš viršaus ir iš priekio, reikiamus daiktus galima lengvai pasiekti neverčiant viso kuprinės turinio. Prireikus daugiau vietos, kuprinės viršų galima prailginti. Šoninės tinklinės kišenės gali būti naudojamos drabužių ar kitų daiktų džiovinimui žygio metu. Šonuose taip pat įsiūtos dvi kišenės vandens rezervuarams. Apatinis kuprinės skyrius gali būti sujungiamas su pagrindiniu. Suveržimo diržai taip pat gali būti naudojami daiktų (vaikščiojimo lazdų, ledo kirtiklių, slidžių ir t.t.) tvirtinimui. Ištraukiamas apdangalas nuo lietaus.

Reguliuojamas vidinis rėmas ir petnešų sistema užtikrina tolygų svorio paskirstymą. Platus juosmens diržas perkelia dalį svorio ant klubų ir sumažina nugarai tenkančią apkrovą.

Kuprinė pasiūta iš 420D Rip-stop nailono.

Talpa: 99 l

Svoris: 3,96 kg

Atsiliepimai ir įvertinimai