• New product

Kuprinė TT Modular 30L olive

Product reference: 043-7593-331

/

TT MODULAR PACK 30 IRR yra aukštos kokybės kuprinė, skirta įvairioms lauko veikloms, kelionėms arba kasdieniam naudojimui...

€245.00

Product is out of stock at central warehouse.
* Collection and delivery from the store within 3-5 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Vilnius, Laisvės pr. 62
2
Vilnius, Jogailos g. 11
1
Kaunas, Pramonės pr. 8A
8
Kaunas, Birštono g. 12
1
Klaipėda, Taikos pr.52
1
Full product features
Product description

TT MODULAR PACK 30 IRR yra aukštos kokybės kuprinė, skirta įvairioms lauko veikloms, kelionėms arba kasdieniam naudojimui.

Su 30 litrų talpa, ši kuprinė suteikia pakankamai vietos visoms jūsų reikmėms, o jos patvarus ir ergonomiškas dizainas užtikrina patogumą ir saugumą.

Pagrindinės savybės:

Modulinė Konstrukcija: Kuprinė turi modulinę konstrukciją, leidžiančią pritvirtinti papildomus priedus ir krepšelius pagal jūsų poreikius ir veiklos tipą.

30 Litrų Talpa: Pakankamai didelė talpa leidžia saugoti ir organizuoti reikalingus daiktus, įskaitant rūbus, maistą, įrangą ir daugiau.

IRR Apdaila: Kuprinė turi IRR (Infrared Reflective) apdailą, kuri padidina matomumą infraraudonųjų spindulių atspindžio kontrolės sąlygomis, užtikrinant aukštą saugumo lygį.

Patvarus ir Patogus Dizainas: Kuprinė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir atsparumą ekstremalioms sąlygoms. Ergonomiškas dizainas su reguliuojamomis petnešomis ir juostomis užtikrina patogų nešiojimą net ilgesniu laiko tarpu.

Medžiaga pagal TL 8305-0278

Reviews and ratings