Monoklis DELTA Titanium 50ED

Product reference: 036-1920

/

"Delta Optical Titanium 50ED" yra aukštos kokybės optinis prietaisas, naudojamas stebėjimui, žvalgybai ar fotografiniams tikslams. Kompaktiškas, patogus, modernaus dizaino ir labai gerų optinių savybių...

€330.00

Product is out of stock at central warehouse.
* Collection and delivery from the store within 3-5 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Vilnius, Laisvės pr. 62
2
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
2
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Full product features
Product description

"Delta Optical Titanium 50ED" yra aukštos kokybės optinis prietaisas, naudojamas stebėjimui, žvalgybai ar fotografiniams tikslams. Kompaktiškas, patogus, modernaus dizaino ir labai gerų optinių savybių.

Dėl tvirto veikimo jis tinka įvairiems lauko stebėjimams – puikiai tinka tiek profesionaliems, tiek pomėgiams – gamtos stebėjimui, medžioklei ir net paprastiems dangaus stebėjimams.

Iš ED stiklo pagamintas objektyvas su labai maža dispersija leidžia žymiai sumažinti chromatinę aberaciją. Dėl to vaizdas yra itin ryškus ir kontrastingas, o spalvos perteikiamos itin ištikimai. Be to, ED tipo stiklas leidžia naudoti trumpą, tik 170 mm židinio nuotolį.

Skiriamasis įrenginio bruožas yra maži matmenys. Titanium 50 ED teleskopas yra bene mažiausias šiuo metu gaminamas teleskopas su 50 mm skersmens objektyvu. Jis sveria tik 500 g ir yra tik 17 cm ilgio!

Teleskopas turi kintamo židinio nuotolio okuliarą, leidžiantį padidinti nuo 7,5x iki 22,5x. Labai didelis iki 6,7 mm išeinamojo vyzdžio skersmuo padeda atlikti efektyvius stebėjimus net ir sutemus. Teleskopas yra visiškai atsparus vandeniui, o jo korpuso užpildymas azotu, kuriame nėra vandens garų, neleidžia optiniams elementams rasoti iš vidaus.

Delta Optical Titanium 50ED gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštos kokybės optinę įrangą ir siekia aiškių ir aštrių vaizdų stebėjimo metu.

Reviews and ratings