Spec.dėžė pistoletui EXPLORER 3005.BCV

Product reference: 033175

/

„Explorer 3005 Case“ - vandeniui atsparus dėklas, pagamintas iš itin patvaraus ir tvirto polipropileno kopolimero, yra kompaktiškas, lengvas ir idealiai tinkamas apsaugoti trapią įrangą keliaujant...

€75.00

Product is out of stock at central warehouse.
* Collection and delivery from the store within 3-5 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
2
Vilnius, Laisvės pr. 62
2
Vilnius, Jogailos g. 11
1
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
1
Full product features
Product description

„Explorer 3005 Case“ - vandeniui atsparus dėklas, pagamintas iš itin patvaraus ir tvirto polipropileno kopolimero, yra kompaktiškas, lengvas ir idealiai tinkamas apsaugoti trapią įrangą keliaujant. 

Korozijai atsparūs vyriai užtikrina laikui atsparią angą, kuri gali atlaikyti įvairias nepastovias situacijas ir aplinką. Neįtikėtinai patvarūs, tvirti skląsčiai užtikrina patikimą užrakto sistemą, kuri gali atlaikyti stiprius smūgius ir neatsiverdama.

„Explorer“ dėklai yra žinomi dėl to, kad gamina tvirtus, tvirtus gaminius, kurie yra labai atsparūs smūgiams, vandeniui, dulkėms, smėliui, korozijai ir drėgmei, taip pat gali atlaikyti ekstremalias temperatūras nuo -33 °C iki 90 °C. Explorer 3005 sukurtas ir pagamintas Europoje ir yra puikus sprendimas plonesnei, kompaktiškesnei įrangai, priedams ar elektronikai apsaugoti.


Vidiniai matmenys:

ILGIS 300 mm

PLOTIS 210 mm

GYLIS 58 mm

Dangtis 20 mm

Svoris  1,20 kg

Tūris 4l



Reviews and ratings