CAMELBAK kuprinė ThermoBak 3L (Multicam)

CAMELBAK kuprinė ThermoBak 3L (Multicam)

Product reference: 044-17189

/

 ThermoBak tai vienas iš seniausiai gaminamų CamelBak produktų, nuolat tobulintas ir atnaujintas. Išbandytas mūšio sąlygomis tūkstančių kariškių visame pasaulyje.Kuprinė pasiūta iš iti...

€125.00

Product is available in central warehouse.
* Delivery within 2 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
1
Vilnius, Laisvės pr. 62
1
Vilnius, Jogailos g. 11
1
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
1
Klaipėda, Taikos pr.52
2
Full product features
Product description

 

ThermoBak tai vienas iš seniausiai gaminamų CamelBak produktų, nuolat tobulintas ir atnaujintas. Išbandytas mūšio sąlygomis tūkstančių kariškių visame pasaulyje.

Kuprinė pasiūta iš itin patvaraus 500D Cordura nailono, atsparaus tričiai ir plyšimui. Viduje įsiūtas šilumą sulaikantis pamušalas. Petnešos su greito atsegimo funkcija ir galimybe sukišti į specialią kišenę. Šeši D pavidalo žiedai leidžia tvirtinti ThermoBak tiesiai prie taktinės liemenės arba kitos kuprinės. Velcro juosta identifikacinių ženklų tvirtinimui. Greitai pasiekiamas rezervuaras – galima užpildyti neišėmus iš kuprinės.

Kuprinė komplektuojama su 3 litrų talpos OMEGA Water BeastTM rezervuaru. Rezervuaro medžiagoje nėra BPA*, ji nesuteikia vandeniui jokio prieskonio. Plačios angos dėka greitai ir paprastai užpildomas, galima įmesti ir ledo gabaliukus. Visiškai sandarus įsukamas kamštis – net ir stipriai suspaudus rezervuarą nepraleis vandens. PureFlowTM gėrimo žarnelė padengta storu neopreno sluoksniu – apsaugo vandenį nuo šilumos. Patogus naudoti Big BiteTM sukandamas vožtuvas leidžia gerti net aktyviai judant ir nesinaudojant rankomis. Po juo esančia HydroLockTM rankenėle reguliuojamas gaunamo vandens kiekis.

 

Spalva: Multicam

Talpa: tik vandens rezervuaras, skyriaus daiktams nėra

Vandens rezervuaro talpa: 3 l

Matmenys: 460 x 250 x 90 mm

 

*BPA (Bisphenol A) – chemikalas randamas daugelyje plastikinių produktų, lengvai patenka į maisto produktus ir žmogaus organizmą. Siejamas su daugybe ligų ir sveikatos sutrikimų: įvairių rūšių vėžiu, diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis, nevaisingumu, viršsvoriu ir t.t.

 

Reviews and ratings