Miegmaišis SNUGPAK Softie Elite 4

Prekės kodas: 053404

/

 Elite 4 – lengvas ir tvirtas miegmaišis, supakuojamas į kompaktišką paketą. Snugpak EPS (Expander panel System) užsegimas, susidedantis iš dviejų lygiagrečiai einančių užtrauktukų, le...

125,00 €

Centrinio sandėlio likutis išseko.
Užsakymo surinkimas ir pristatymas iš padalinių per 3-5 darbo dienas.
Prekių prieinamumas parduotuvėse:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
2
Vilnius, Jogailos g. 11
2
Kaunas, Pramonės pr. 8A
2
Kaunas, Birštono g. 12
2
Klaipėda, Taikos pr.52
2
Pilnas produkto aprašymas
Produkto aprašymas

 Elite 4 – lengvas ir tvirtas miegmaišis, supakuojamas į kompaktišką paketą. Snugpak EPS (Expander panel System) užsegimas, susidedantis iš dviejų lygiagrečiai einančių užtrauktukų, leidžia reguliuoti temperatūrą miegmaišio viduje. Prireikus, šiltas ir prigludęs miegmaišis paverčiamas į erdvų ir vėsų – tinkamą šiltesniam metų laikui. Šios sistemos dėka miegmaišis tinkamas platesniam temperatūrų diapazonui, jame nebus karšta šiltu metų laiku, o netikėtai atšalus pakanka tik persegti užtrauktuką.

Neturi ryškiaspalvių medžiagų ir šviesą atspindinčių užrašų 

Išorinis sluoksnis

Paratex Steelplate – lengvas ir tvirtas audinys, atsparus vėjui ir gerai „kvėpuojantis“ (vienas kvadratinis metras išgarina 12 litrų drėgmės per 24 valandas). Padengtas vandeniui atspariu repelentu.

 

Vidinis sluoksnis

Paratex Light – lengvas, itin gerai „kvėpuojantis“, atsparus vandeniui ir vėjui audinys, sparčiai išgarinantis miegmaišio viduje atsirandančią drėgmę. Idealiai tinka miegmaišių ir aprangos pamušalams.

 

Užpildas

Softie Premier – lengvas, aukščiausios kokybės užpildas, pasižymintis išskirtinėmis šilumos sulaikymo savybėmis. Išlieka šiltas net sušlapęs, lengvai skalbiamas ir kompaktiškai suspaudžiamas.

 

Reflectatherm – šilumą atspindintis metalizuotas pluoštas. Itin gerai „kvėpuojantis“, tik nežymiai padidina gaminio dydį ir svorį, pagerindamas šilumos sulaikymą bent 15%.

 

Komforto temperatūra: -10 °C

Ekstremali temperatūra: -15 °C

Svoris: 1950 g

Matmenys supakuoto (pilnai suveržus): 26 x 24 cm

Ilgis: 220 cm

Krūtinės apimtis: 165 cm

Spalva: žalia
Atsiliepimai ir įvertinimai