Džemperis Helikon Patriot MK II (coyote)

Product reference: 0163146-S

/

Nauja ikoniško Patriot džemperio versija...

€80.00
Last items in stock

Product is out of stock at central warehouse.
* Collection and delivery from the store within 3-5 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
3
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Full product features
Product description

Nauja ikoniško Patriot džemperio versija.

Po daugelio metų gerai žinoma Patriot Jacket įgauna naują versiją: modernią, išmanesnę, geresnio dizaino. Mes tikrai džiaugiamės neįtikėtinu pirmosios versijos populiarumu, tačiau atėjo laikas šiai klasikai tobulėti. Patriot Jacket Mk2 pagaminta iš naujos Hybrid Fleece medžiagos (340 g/m2), kuri sumažina svorį ir pagerina pralaidumą orui išlaikant panašius į pirmosios versijos šilumos parametrus. Pašalinome perteklinius elementus ir pridėjome keletą naujovių ir taip buvo sukurta „Patriot Jacket Mk2“.

Hybrid Fleece medžiaga turi du skirtingus sluoksnius. Iš išorės jis primena klasikinį variantą, tačiau viduje yra naujas pamušalas, žinomas iš Alpha Hoodie. Tai medžiaga, turinti būdingą smulkią struktūrą, sudarytą iš storesnių, iškilių kvadratinių dalių ir plonesnių tarpų tarp jų. Dėl to „Patriot Mk2“ yra lengvesnis ir pralaidesnis orui, kartu sušildydamas jus. Ventiliacijos angos su užtrauktuku po pažastimis padeda termoreguliuoti.

Geresnis dizainas ir praktiškos kišenės. Visi reikalingi daiktai telpa septyniose kišenėse. Dvi krūtinės aukštyje ir dvi naujos kišenės apačioje ties klubais.

Vartotojas turi daugiau laisvės dėti daiktus kišenėse. Jis taip pat gali laikyti rankas kiek įmanoma patogiau. Be to, dvi kišenės ant pečių ir viena vidinė kišenė. Atsižvelgdami į kliento pasiūlymus, atsisakėme užpakalinės kišenės nugaroje ir mažos kišenės ant kairiojo dilbio. Taktinė apranga turėtų būti funkcionali ir patogi, todėl orientavomės į modernesnį džemperio ir jo gobtuvo dizainą.  

Medžiaga: Hybrid Fleece 340 g/m2, 100% poliesteris

Svoris: 860 g

Reviews and ratings