Striukė Helikon Squall Hardshell (pilka)

Product reference: 0163124-XL

/

Helikon-Tex Hardshell Squall striukė sujungia geriausias softshell ir hardshell striukių savybes, efektyviai apsaugodama nuo lietaus ir sniego...

€195.00

Product is out of stock at central warehouse.
* Collection and delivery from the store within 3-5 working days.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
1
Vilnius, Laisvės pr. 62
2
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
1
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
1
Full product features
Product description

Helikon-Tex Hardshell Squall striukė sujungia geriausias softshell ir hardshell striukių savybes, efektyviai apsaugodama nuo lietaus ir sniego.

Hardshell Squall striukė naudoja 3 l laminatą, vadinamą TorrentStretch, kuris užtikrina atsparumą vandeniui ir kvėpavimą. Šios striukės membranoje yra mikroporų, kurios neleidžia vandeniui prasiskverbti į vidų ir efektyviai pašalina drėgmę kūno išskiriamų vandens garų pavidalu. Trys laminuoti sluoksniai sukuria TorrentStretch membraną. Hardshell Squall striukė yra membraninė striukė, pasižyminti puikiomis hidroizoliacinėmis savybėmis, kurios vandens stulpelio įvertinimas yra 30 000 mm.

Kuriant šią striukę ypatingas dėmesys buvo skirtas detalėms, kurias vertina hardshell naudotojai. Squall striukė – tai pilnavertė striukė nuo lietaus su klijuotomis siūlėmis, su reguliuojamu dvipusiu gobtuvu su aukšta apykakle, kuri suteikia papildomą apsaugą nuo drėgmės. YKK® AquaGuard® vandeniui atsparūs užtrauktukai suteikia papildomą apsaugą nuo drėgmės, o pagrindinis užtrauktukas yra dvipusis ir tvirtinamas Prym užsegimu.

Hardshell Squall striukė yra padengta hidrofobiniu DWR sluoksniu, kuriame nėra kenksmingų PFC (perfluorangliavandenilių). Be hidroizoliacijos, ne mažiau svarbus yra medžiagos gebėjimas leisti vandens garus iš kūno. Tai pasiekiama naudojant TorrentStretch membraną, kuri užtikrina 30 000 g/m2/24h oro pralaidumą. Taip pat verta atkreipti dėmesį į Ret (Resistance to Evaporative Heat Transfer) reikšmę, kuri lemia vandens garų pralaidumą per membraną, taigi ir jo kvėpavimą. Hardshell Squall striukės Ret įvertinimas yra mažesnis nei 5, o tai rodo labai gerą kvėpavimą.

Ventiliacijos angos pažastyse dar labiau pagerina striukės pralaidumą orui, užtikrina geresnę ventiliaciją intensyvaus fizinio krūvio metu ir leidžia reguliuoti kūno temperatūrą.

Reguliuojami rankogaliai, taip pat gobtuvo ir apačios raišteliai leidžia priderinti striukę pagal oro sąlygas.

Striukė turi tris kišenes, su dviem išorinėmis kišenėmis, išdėstytomis krūtinės aukštyje, kad netrukdytų kuprinės diržams ir krūtinės diržams, taip pat viena vidinė kišenė dokumentams ar telefonui. Kairėje rankoje yra Velcro, skirtas personalizavimui.

Squall striukė yra kompaktiška ir lengvai supakuojama. Technologiškai pažangūs gaminiai, tokie kaip ši striukė, reikalauja ypatingos priežiūros, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas. Rekomenduojama reguliariai atnaujinti hidrofobinę DWR dangą naudojant DWR apdorojimą, laikantis membraninių striukų priežiūros instrukcijų.

Pagrindinės savybės:

3L (trijų sluoksnių) TorrentStretch membrana,

Atsparumas vandeniui 30 000 mm vandens stulpelio lygyje,

Kvėpavimas 30 000 g/m2/24h,

Atsparumo garavimui koeficientas RET <5,

YKK® AquaGuard® vandeniui atsparūs užtrauktukai,

DWR PFC impregnavimas,

klijuotos siūlės,

Svoris: 651g

Gramatūra: 135 [g/m2]

Pagrindinis audinys: 100% nailonas, pamušalas: 100% nailonas, membrana: 100% poliuretanas

Gamintojas: Helikon-Tex

Reviews and ratings