EBERLESTOCK kuprinė Operator G4MJ (žalia)

EBERLESTOCK kuprinė Operator G4MJ (žalia)

Product reference: 0441-G4MJ

/
Eberlestock G4 Operator – sukurta, kad atitiktų aukščiausius snaiperių, kariškių ir specialiųjų pajėgų reikalavimus. Ši kuprinė turi pakankamai talpos ir išo...
€555.00
Out-of-Stock

Product is temporally out of stock.
Availability of goods in stores:
Vilnius, Kareivių g. 12
0
Vilnius, Laisvės pr. 62
0
Vilnius, Jogailos g. 11
0
Kaunas, Pramonės pr. 8A
0
Kaunas, Birštono g. 12
0
Klaipėda, Taikos pr.52
0
Full product features
Product description

Eberlestock G4 Operator – sukurta, kad atitiktų aukščiausius snaiperių, kariškių ir specialiųjų pajėgų reikalavimus. Ši kuprinė turi pakankamai talpos ir išorinių tvirtinimo galimybių, kad sutalpintumėte visą reikiamą įrangą patogiai ir viskas būtų pasiekiama akimirksniu. Bendra talpa 82 l (kartu su integruotu ginklo dėklu), du pagrindiniai skyriai atidaromi individualiai. Šonuose prisiūtos kišenės kuriose galima patalpinti 3 litrų vandens talpas, sulankstytą trikojį, ryšio įrangą ir kitus stambius daiktus. Kuprinės priekyje prisiūtos dvi kišenės amunicijai ir kitiems aksesuarams. Dvi papildomos kišenės kuprinės viršuje. Kuprinė gali būti atidaroma iš viršaus arba priekio – norint pasiekti dugne esančius daiktus nereikia versti viso kuprinės turinio. Kuprinės išorėje ir viduje įsiūtos MOLLE juostos – išorinės leidžia praplėsti kuprinės tūrį ir funkcionalumą pritvirtinant papildomus dėklus ir krepšelius, vidinės skirtos tvarkingam tūrio išskirstymui ar specifinių dėklų tvirtinimui.

Integruotas ginklo dėklas skirtas ginklams iki 152 cm ilgio, nuimamas buožės uždangalas prireikus pilnai paslepia ir apsaugo ginklą. Nenaudojamas ginklo dėklas gali būti sukišamas į kuprinės apačią. Plati dėklo apačia leidžia ginklą nešti vamzdžiu žemyn arba į apačią.

Patogios reguliuojamos petnešos ir platus juosmens diržas užtikrina tolygų svorio paskirstymą ir komfortą nešant pilnai pakrautą kuprinę kartu su stambiu ginklu. Juosmens diržas specialiai pritaikytas naudojimui kartu su taktine liemene.

Kuprinė pasiūta iš 1000D ir 500D nailono. Tylūs užtrauktukai. Kuprinės apačioje įsiūtas apdangalas nuo lietaus kuris pilnai uždengia kuprinę ir ginklo dėklą.

Talpa: 82 l

Svoris: 4 kg

Reviews and ratings